Hör av dig!
Vi vill att alla ska ha en riktigt fräsch Happy Workday. Våra konsultationer är kostnadsfria och det finns alltid en specialist i ditt område. Lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig!
Tack [name], vi kontaktar dig snarast.

A Healthy Workplace is a Happy Workplace

Scander är specialister på hälsosamma och fräscha arbetsplatser. Dålig luft, smuts och höga ljudnivåer minskar arbetslusten och leder till dyra sjukskrivningar. Vi hjälper dig att må bra med marknadens bästa luftrenare, rengörings- och hygienprodukter, samt akustiska hjälpmedel.

Redo att ta nästa steg?
Happy Workday?
Ta vårt test ➔
Skräddarsydda lösningar
Kompromisslöst fokus på hållbarhet
Kontinuerlig innovation
Utbildning & service ingår

Lösningar som löser riktiga problem

Vi har besökt miljontals företag och förstår de utmaningar som finns på din arbetsplats, men vi vet också hur de bäst kan lösas. Våra lösningar är noggrant utformade utifrån riktiga kunders behov och utmaningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och minska korttidsfrånvaron.

Vill du veta vad vi kan göra för dig? Ett möte med oss är kostnadsfritt och hjälper dig hitta er potential till en Happy Workday!

Boka ett kostnadsfritt möte

Så förbättrar vi din arbetsdag

Föreställ dig en arbetsplats som du älskar att komma till, en plats som är utformad för att alla ska trivas och må bra. Detta ligger till grund för allt vi gör.

Våra skräddarsydda processer hjälper dig med allt: från rätt utbildning till att välja de exakta lösningarna som gör din arbetsdag både fräsch och mer effektiv.

Läs hur vi har hjälpt andra kunder
Group 4 Created with Sketch.
1
2
3
4
5

Vi finns där hela vägen

1 En av våra specialister inom hälsosam arbetsmiljö besöker er.
2 Er specialist analyserar er arbetsplats och lär sig allt om era behov.
3 En skräddarsydd lösning presenteras baserat på era behov och vår fleråriga expertis.
4 Vi hjälper dig med installation och utbildning så ni kommer igång med er lösning.
5 Er specialist inom hälsosam arbetsmiljö är lokalt baserad för att snabbt kunna finnas på plats och kunna ge er personlig support och kontinuerlig uppföljning.

Äkta hållbarhet

Vi arbetade med hållbarhet innan det blev coolt. Faktum är att vi skapade vår första miljöpolicy 1989 och vi var först i Sverige med att skaffa ISO-certifiering för både miljö och kvalitet. Enligt vår filosofi är hållbarhet mer än bara materialval och bör omfatta hela produktresan samt även produktens livslängd. En lösning från oss är helt enkelt mer skonsam för miljön och håller längre.

Vårt hållbarhetsarbete
Full scandermeeting

Alltid unika, alltid nära

Vi tror på nära relationer till våra kunder. Därför kommer vi aldrig sälja något till dig som du inte behöver. Vi finns alltid i ditt närområde så vi kan ge snabb återkoppling och support. På så sätt förbättrar och innoverar vi kontinuerligt våra lösningar och produkter.

Kontakta oss
4743205
besökta arbetsplatser sedan 2014
429425
Rahmqvistkunder
98 %
nöjda kunder
23
år med dubbel ISO-certifiering inom miljö & kvalitet

Gör vårt test och ta reda på hur din arbetsplats kan bli bättre

Med vårt Happy Workday Quiz kan du ta reda på hur du kan förbättra din arbetsplats. Testet tar bara några minuter.

Gör Happy Workday testet nu!
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies